Sveriges största samling av gåtor!

Välkommen till Skämt.nu – Din ultimata källa för skratt och underhållning! Letar du efter kluriga, svåra eller kanske till och med roliga gåtor med svar? Då har du kommit helt rätt! Hos oss hittar du de bästa gåtorna som Sverige har att erbjuda! Utforska vårt breda utbud av gåtor och låt skrattet flöda fritt – hos oss finns det gåtor för alla åldrar, smaker och tillfällen!

Gåtkategorier

Upptäck vårt stora utbud av kluriga gåtor. Bläddra bland våra kategorier för att hitta gåtor som passar just dig, smidigt och enkelt!

Vi garanterar att du kommer hitta riktigt kluriga gåtor hos oss!

På vår hemsida kan du hitta hundratals kluriga gåtor som du kan utmana dig själv med eller dela med dina nära och kära. Vi har totalt sju olika kategorier, allt från enkla gåtor till knepiga och svåra med svar. Hos oss hittar du gåtor för både barn och vuxna!

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår hemsida genom att lägga till nya gåtor. Har du några egna gåtor som vi inte har på vår hemsida? Då är du varmt välkommen att skicka dem till oss! Vi är öppna för alla slags gåtor, oavsett om de är svåra, lätta, bra eller till och med dumma!

Vi önskar er alla en riktigt rolig stund med massor av skratt!

Våra gåtkategorier​

Upptäck vår samling av enkla gåtor! Perfekt för både nybörjare och barn. Dessa gåtor är lätta att förstå och roliga att lösa. Utmana dig själv eller dela dem med dina vänner för en stund av skratt och glädje.

I denna kategori hittar du gåtor som är speciellt utvalda för barn. Dessa gåtor är både underhållande, utmanande och perfekta för att stimulera barnens fantasi och tankeförmåga. Denna kategori är det självklara valet för föräldrar och barn som vill ha en rolig och lärorik stund tillsammans!

Här hittar du över 100 kluriga gåtor för vuxna med svar! Denna kategori passar även unga som vill testa sina färdigheter och ta del av en rolig utmaning som är anpassad för en mer mogen publik.

Utforska vår samling av gåtor med svar! Dessa gåtor bjuder på spännande utmaningar där svaren ligger gömda och väntar på att avslöjas med ett enkelt klick. Här finns allt från kluriga tankenötter till humoristiska gåtor!

Vår samling av kluriga tankenötter är perfekt för den som vill utmana sig själv med svårare gåtor. I denna kategori väntar en värld fylld av knepigheter och underhållning. Här kan du ge din hjärna en rejäl utmaning med gåtor som kräver både extra tanke och fantasi!

I den här kategorin hittar du vår samling av roliga gåtor med svar, perfekta för både vuxna och barn. Här finns korta gåtor med fyndiga svar samt lite längre och riktigt kluriga gåtor. Om du någonsin har funderat på att delta i Fångarna på fortet, kan du börja din träning här – det kan öka dina chanser att få en nyckel!

I denna kategori hittar du våra svåraste gåtor! Dessa gåtor kräver tankekraft och tålamod för att knäckas. Utmana dig själv eller dina vänner med svåra gåtor som garanterat kommer att sätta era färdigheter på prov.

2000+ Jävligt roliga skämt!